Valakinek a tapasztalatára lennék kíváncsi here témába a többi lent?
Figyelt kérdés
Volt márciusba egy elég komoly húgyúti fertőzésem, amire úgye kaptam urulogián gyógyszereket meg pihenés jegelés. végigcsináltam majd elmúlt, de kb 3 hétre rá megint elkezdett fájni. Voltam azóta vele most magán urulógus végzett vizelet leoltás, ott mikroszkóppal is megnézte, illetve megnézte a veséim uh és a heréimet is fizikai vizsgálattal és volt prosztata vizsgálatom is. Mindenem negatív lett és semmit se talált ami kiváltaná. Írt fel antibiotikumot és gyulladáscsökkentőt. Ideiglenesen elmúlik a fájdalom,de érzem még h érzékenyek és fáj. Valakinek volt hasonló? Az orvos azt mondta hha tippelni kellene akkor túl is erőltettem mert nincs húgyúti fertőzéses tünet és negatív lett a vizelet is?2023. jún. 1. 22:28
1/5 anonim válasza:
Mi az hogy túl erőlteted?
Esetleg párodnak nincs hasonló tünete?
Mert amikor nekem volt hugyuti fertőzésem a ferjemnek is kellett gyógyszert szednie. Igyál sokat, főleg olyat amitől sokat pisilsz, sör, dinnye, kamilla tea
Használj egy ideig intim mosakodót és moss pisilés előtt is kezet.
2/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg nincsen párom, az egész egy megfázásból és felfázásból indult, de köszönöm a segítséget!
2023. jún. 4. 21:45
3/5 NTBS válasza:
Esetleg egy belső vizsgálat a heréről?
4/5 A kérdező kommentje:
Volt, teljesen hibátlan anatómiailag. Semmi eltérés nincs.
2023. jún. 30. 23:38
5/5 anonim válasza:
Akkor az mélyreható kivizsgálásra szorul, lehet hogy valamiyen más jellegű fertőzés szövődménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!