Packetánál hány nap amíg a helyi depóból kiviszik a csomagautomatához a csomagot?
Rendeltem egy csomagot neten. Nyomkövetéssel figyelem, hogy épp merre tart. Elvileg ma hajnai 2 körül ért a helyi városi depóba és reggel 7 előtt elkezdték kiszállítani az általam kért csomagautomatába.
Ilyenben még nem vettem át csomagot, csak Foxpost, GLS, meg emag automatában. Ezeknél általában aznap, sőt pár óra alatt ki szokták vinnia csomagot, ha már helyi szállítás alatt van. Így valamiért azt gondoltam, hogy ma munka után tudok menni a Packetas autómatához is. Most lassan délután fél 6 van, de azóta se kép, se hang.
Ilyenkor mi van? Egy nap nem volt elég ahhoz hogy a pár km-re lévő automatáig elvigyék és visszavitték a depóba és másnap megint megpróbálják kivinni? Ez így elég körülményes és hosszadalmas lesz. Vagy a nyomkövetés nem pontos és lehet hogy még a városban sincs a csomagom?
Lehet tele volt az a vacak packeta doboz.
Felvették reggel, mert lehet mire az automatához érnek addigra valaki kivesz egy másik csomagot és így ezt be tudták volna tenni. De valszeg tele volt mikor a futár ott volt.
Aham, az lehet.
Azt hiszem ezt a szállítási módot legközelebb kihagyom. Akár inkább fizetek 100Ft-tal többet érte. Más szállítóknál ilyet még nem tapasztaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!