Aki krematóriumban dolgozik,lehetne ahhoz egy kérdésem?
Aki úgy érkezik oda, hogy nincs hozzátartozója vagy lemondtak róla, mi történik vele? Hova kerül?
Konkrétan én itt egy halvaszületett csecsemőre gondolok.
Nem vagyok biztos benne, de feltételezem, hogy szétszórják a hamvakat.
Abból kiindulva, hogy a temetőkben is ezt teszik azokkal a hamvakkal, akikért nem jelentkeznek hozzátartozók, és nem keresi őket senki egy határidőn belül.
Ha elhamvasztották, akkor valószinüleg egy szóróparcellában vízzel szétszórták.
A kórházban direkt íratták veled alá, hogy ne kelljen sokat vacakolni.
Igen.
Alá is írtam én hülye mindent, utólag meg természetesen bánom. Hívtam az illetékes pathológiát, az úr nagyon kedves volt, mondta, hogy van egy hely ahová szórják a hamvakat, de még utána jár azt mondta, mert most pontosan nem tudja,hogyan működik, elkérte a telefonszámom, hogy hív majd.. ezt egy hete várom sajnos. Még ha egy olyam helyre került is, ahol nem csak az ő hamvai vannak, nekem az is tökéletes lenne, csak tudnám, hogy tényleg ott van már az is nagy segítség lenne. 3 éve rágódom rajta,hogy mi lett a lányommal...kidobták? elszórták? ha igen, hova?
nem tudom gyászolni sehol, mert így most nincs sehol...ha értitek mire gondolok...szörnyű ez..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!