Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt hogyan rajzoljam le?

Ezt hogyan rajzoljam le?

Figyelt kérdés

Rajzórára a tanár azt a feladatot adta hogy terveznünk kell az iskolának egy új címert, aminek ki kell fejeznie az iskola jelmondatát. "jó szóval oktasd, játszani is engedd"

Jelenleg semmi ötletem sincs, hogy hogyan rajzoljam ezt meg, tudna valaki tippet adni?

2023. máj. 20. 21:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem egy pár iskolai címert a képkeresőben,s azok többsége mind azt tükrözi,milyen iskoláról van szó.(művészeti,informatikai stb.)

Nekem az jutott eszembe,hogy két szimbólum tükrözze ezt a jelmondatot.Az első fele,a "jó szóval oktasd" az íráshoz kapcsolódik, (pl. egy lúdtoll egy könyvvel) a második fele pedig két nyitott tenyér között kirepülő madár,utalva arra,hogy a "játszani is engedd" az egy könnyed dolog,olyan elképzelések kifejezésére,melyek az álmok megvalósításának céljául szolgálnak.

Természetesen ez csak egy tipp,s remélem,e leírás alapján születik egy nagyszerű ötlet,mely alapján sikerül az iskola címerét megterveznetek.

2023. máj. 21. 15:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Jókat írt az első!

Olvasd el az egész verset is, amiből az idézet származik, hátha arról is eszedbe jut valami:

[link]

2023. máj. 22. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!