Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Instagram kérdések?

Instagram kérdések?

Figyelt kérdés

Már fel éve vége lett 5 éves párkapcsolatomnak, túl vagyok rajta minden szuper:D

Viszont egy kicsit le maradtam… instagram… tetszik az alkalmazás viszont nagyon sok mindent nem értek

Az egyik hogy ha fel teszek valamit a napomba/történet..? Akkor az ott is marad mármint meg tudják nézni hetek múlva is ? Láttam ilyet pár csajnál hogy egy csomó kép vám nekik kis karikákba..:’D bocsánat a tudatlanságom miatt.. és egyébb okosságok amit jó tudni róla ? Előre is köszönöm 🙈🙈

23/N

2023. máj. 14. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
68%
Én azt nem értem, hogy mi köze a párkapcsolatodnak az instagramhoz, vagy hogy miben kéne hogy befolyásolja a válaszokat az, hogy mennyi ideje vagy szingli.
2023. máj. 14. 19:33
 2/7 A kérdező kommentje:

Ha jobban elolvastad volna a kérdést, láthattad volna hogy miért is maradtam le ezekrol a dolgokról…

De itt én szeretnék kérdezni, ha nem tudod a választ akkor pörgess tovább nyugodtan nem fogok megharagudni.. de az ilyen ( válaszokkal) inkább kíméljetek..

2023. máj. 14. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

Szerettem volna olyan választ adni, ami kielégíti az igényeidet, de ehhez értenem kellett volna, hogy miért fontos, hogy véget ért a párkapcsolatod, vagy hogy van-e jelentősége.

De rendben, akkor inkább nem válaszolok.

Nem is értem, miért próbálkozok még segíteni az embereknek...

2023. máj. 14. 19:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Rendben van semmi se kötelező 😊
2023. máj. 14. 20:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha storyba kiraksz valamit 24 óra múlva eltűnik. Viszont csak te tudott visszanézni a profilok archívumában. (Amit tudtommal valahol a beállításoknál tudsz megtalálni.
2023. máj. 14. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:
52%

Valahol jogos a kommentelő kérdése.

Az exed 5 évig eltiltott az instától, internettől vagy mi?

Ha meg eddig se használtad, gondolom szingliként önmutogatásba kezdenél a kapcsolat kiheverése után.

2023. máj. 14. 20:37
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem jogos, mert nem tok mindegy miért nem volt ? Önmutogatás? Honnan vetted ezt a butaságot?? Szeretnék egy jó nyarat sok Szupi képekkel és nem rib…cos képekkel nem is értem… xddd lehet hogy te magadat mutogatod szakítás után.. de engem nem így neveltek :D
2023. máj. 14. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!