Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A toldit csinálom, és még 1...

A toldit csinálom, és még 1 metafora kéne a 10. énekből? (az interneten nem találtam)

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Nem a neten kéne keresni, hanem a művet olvasni...
2023. máj. 14. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Olvasd el, tanuld meg. Soha nem fogod semmi hasznát venni, üdv a magyar oktatási rendszerben. Aztán ha elmész dolgozni, majd lesz időd pislogni is, szünetben.
2023. máj. 14. 19:34
 3/5 anonim ***** válasza:
A kultúra oktatása sosem a haszonról szól. Azt szeretznék elérn i vele, hogy ne maradj ilyen őstulok.
2023. máj. 14. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sem maradtam őstulok, pedig szívből gyűlöltem az irodalmat, rajzot, és az ének-zenét is középiskolában, azóta sem látom értelmüket, erőltetés. Ehhez képest felnőttként szeretek gitározni, önművelés gyanánt filozófiai műveket olvasok, (kivéve amikor mást kell tanulnom), hobbiból verseket írok, és köszönöm szépen, de ezt nem az irodalomtanáromnak, illetve a magyar oktatási rendszer kultúrai aspektusainak köszönhetem.
2023. máj. 14. 20:38
 5/5 A kérdező kommentje:
elolvastam, de az én agyammal nehéz felfogni, h melyik az
2023. máj. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!