Több kérdésem is lenne, annak is nagyon örülnék ha valaki csak átirányítna egy olyan fórumra esetleg ami ezzel a témával foglalkozik (?)
Készítettem egy webshopot nagy lelkesen, viszont most, hogy a kódolást befejezem lassan, jöttek a kérdések, hogy mik a jogi vonzatai egy ilyen vállalkozásnak. A kérdéseim röviden:
- Ha szeretném a "márkát" (nem dropshippingről van szó) bejegyeztetni, ahhoz kell cég vagy akár magánszemélyként is megtehetem?
- Egy Kft.-hez 2023-ban 3.000.000 ft kezdőtőke kell, de van esetleg más koncepció amivel szintén céget alapítok, de egy kicsit csóró barátabb?
- És ezt az egészet a NAV felé, hogyan kell kommunikálni?
Sajnos semmit nem tudok az ilyen dolgokról, viszont lassan ott tartok, hogy ezekkel is foglalkoznom kell.
A hasznos válaszokat előre is köszönöm :)
“Sajnos semmit nem tudok az ilyen dolgokról, viszont lassan ott tartok, hogy ezekkel is foglalkoznom kell.”
Szia!
Az a baj, hogy pénzed az van, de eszed az nincsen. Hamarosan bele fogsz bukni és mehetsz a gyárba dolgozni. Az a baj, hogy ezek alap dolgok és az a minimum,hogy ezeket tudd, mielőtt vállalkozást nyitsz.
Bejegyeztheted, de ha nem elég egyedi , meg vannak menőbb versenytársak akkor halott úgy. Amilyen gyorsan jöttél olyan gyorsan fogsz eltakarodni a piacról.
“Csóró barátabb?” 😂 Hat a vállalkozást nem neked találtak ki!
Kérj könyvelő segítséget!
Tájékozódni kell mielőtt valamit csinálsz. Én is vallkakozo vagyok de akkor nyitottam meg, amikor jól körül irtam a témát. Kar itt ilyeneket kérdezni. A saját márka meg a milliardosok “jatekszere” sokat akar a szarka de nem birja a….
Egy kiscsillag vagy, aki napnak akar látszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!