Ráment a sperma a telefonomra??
Figyelt kérdés
Ma ráment a sperma a telómra, befolyt a tok és teló kozotti reszre,meg a kepernyo egy reszere. Letoroltem, de kb. 10percre ram a baratnom elvette tolem. Ha csak siman zsepivel letoroltem akkor ra mar nem kerulhetett ugye?2023. máj. 11. 22:49
2/8 anonim válasza:
Se barátnőd, sem telefonod nincsen! Spermád, na abból talán vagy egy kicsike. Ne almodozz, hanem keress egy jó csajt, ne a telefonoddal fajtalankodj!
3/8 anonim válasza:
Nem a humor kategóriába raktad. :)
4/8 anonim válasza:
Igen, teherbe lehet esni fülön keresztül is.
5/8 anonim válasza:
Múltkor én is hasonlóan jártam, viszont a 1992 Opel Corsám motorháztetője alá fojt be a nedű. Elvittem az autószerelőhöz, egy héttel rá szólt hogy terhes lett. Figyelj oda, vigyázz az ilyen helyzetekkel.
6/8 anonim válasza:
Ez hlyeség ilyen nincs, nem lehet tőle terhes mert nem hatolt be semmi, tudtunkal.
7/8 anonim válasza:
Miért kérdés, hogy ráment a telóra? Mi nem tudjuk, nem voltunk ott. Szerencsére.
A csajod látta, hogy ráment és azért vette el?
Amúgy ha 10 perc múlva talizok vele, akkor már nem csapom ki..
Le kellett volna nyalni gyorsan, mégis csak biztonságosabb.
8/8 anonim válasza:
Ha túl sokat nyomkodtad, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!