Miért van ennyi anonim ember a gyakorin ???
... amikor tetszóleges álnévvel is lehet kérdezni, válaszolni ?
Igaz az, hogy a gyakori adminjai is gyakran ott vannak a válaszoló között, névtelenül ?
A publikus név összes tartalma visszakereshető, amivel a teljes anonimitás megszűnik. Könnyen rá lehet mutatni az ellentmondásokra vagy találni olyan kérdéseket és válaszokat amivel szembesíthető a kamuzó vagy trollkodó felhasználó.
Az adminnak/moderátornak nem feladata válaszolni, az oldalt már csak egy szűk réteg használja. A legtöbb probléma egyedül is választ találsz a neten, ha hajlandó vagy keresni, nincs szükséged itt kiírni.
Nem tom, én ugyanazért vagyok itt mint a redditen a relationship advice threadeknél, ingyenes valóságshow.
Inkább vélemények, sztorik érdekelnek nem guglizható infók.
guglizni én is tudok, de érdekelnek a vélemények
és nem akarom, hogy felismerjenek név alapján
Mert egy csomó netes oldal abból tartja fenn magát, hogy a személyes adatokkal kereskedik, és a jóédesanujukat data mineolják.
Mi az a pozitívum amit nyersz azzal, hogy kinn van a neved?
Dolgozni nem dolgozok itt, és őszintén, üdítő, hogy nem kell önreklámozni.
Arra ott a facebook, insta stb. ha névvel akarok valami klubhoz vagy dologhoz csatlakozni, infót szerezni, promotálni.
De kikapcsolódni nekem anonímként kellenesebb, lehet kibeszélni a munkahelyet, a randizást, a bulizást anélkül, hogy a anyám, a főnököm, a tanárom, a házmesternéni meg még akárki ott lihegne a nyakamban.
Pl a tumblrön, discordon vagy tiktokon sincs kinn a nevem, címem, felismerhető infók.
Aki ismer, az tudja ki vagyok, a többiek meg nyugodtan interaktálhatnak velem anélkül, hogy tudnák a nevemet, a lábam méretét a kutyám oltási számát, vagy a lakásom helyrajzi számát...
Mert semmi közük hozzá. A magánéletem az enyém, az itt gyűjtött süti pontok meg nem tudnak érdekelni.
Én azért lettem az (anonim), mert volt, aki rám szállt, és konkrétan lepontozott, ha jó választ adtam, ha nem.
Ahogy levettem a nicknevem, ez az egész megszűnt. Feltételezem, hogy kiguglizott, és sorra pontozta le a válaszaimat. Engem ez idegesített.
Megprólna engem valaki visszakövetni ? (Kya Mya)
Eredeti név, lakcím ... ilyesmik ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!