Van itt valami profil aki ha felteszek kérdést szokott válaszolni mit tudnék csinálni? Sajnos 3éve kb bedőltem neki.
Biztos nem én vagyon az egyetlen akinek ez a személy már irt és valamelyik nap megint válaszolt a kérdésemre most más néven mint három éve viszont most letiltottam.
A “problémám” hogy 3 éve kiírtam a problémám és azt mondta orvos és hogy fel tudnánk e venni a kapcsolatot facebookon. (mostmár tudom hogy elég fura de akkor még nem gondoltam bele)
Mivel elég durva pánikrohamaim voltak elhittem neki. Küldtem neki képeket a hasamról elölről oldalról stb. persze teljesen buta nem voltam és nem volt benne a fejem ruha is volt rajtam annyi hogy látszódott a hasam és rövidnadrág volt rajtam. Mivel elég hihetően írt nem gondoltam volna hogy kamu.
Persze nem is a rendes facebookomrol írtam rá hanem csináltam egy messengert amibe sajnos nem tudok belépni mert fogalmam sincs hogy mivel csináltam.
És most hogy megint rám írt gondolkoztam hogy ebből ő tudott csinálni bármit is?( mármint a képek) Vagy nem lehet nekem belőle problémám hogy nem volt rajta az arcom stb.
Annyi hogy a szobám látszott de gondolom az semmi.
Bocsi a hülye kérdésért de remélem normális embereknél landol nem pedig olyanoknál akik azt mondják hogy ennyi eszem van.
Még egyszer nem csinálnám de akkor még elhittem.
Mellesleg itt tudok csinálni valami a személlyel azon kívül hogy letiltottam?
Max kicsapta ràd.
Letiltod, csinàl egy új regisztràciót. Vélhetően pióca típus. Javaslom, h keress hús-vér szakembert a problémaid megoldàsàhoz.
Hány éves vagy, hogy ilyen gyenge módon bepaliztak?
Törlés, tiltás. Megpróbálhatod feljelenteni, de a pitiáne ügyek lassan haladnak.
A profilodat állítsd be, hogy csak ismerősök ismerősei jelölhetnek barátnak és hogy ne lehessen rád keresni simán a keresőben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!