Jenna Ortega járt már Magyarországon?
Figyelt kérdés
2023. máj. 7. 19:35
1/7 anonim válasza:
Ha minden igaz még nem. De ha lehet hinni a pletykáknak akkor a Wednesday 2. évadát lehet, hogy Románia helyett Magyarországon fogják forgatni, ugyanis az 1. évad forgatása alatt csúnyán átverték a stábot az árazással Romániában.
2/7 A kérdező kommentje:
Hűű, értem. Köszi az infót! Minta én valahol úgy olvastam volna, hogy Románia helyett Bulgáriában keresik a helyszíneket, de ezek szerint tévesen... Az k***a jó lenne, ha Magyarországon forgatnák a 2. szízönt. :)
2023. máj. 9. 18:55
3/7 anonim válasza:
Járt Magyarországon mert a Wednesdayben a Növénytan órát a fűvészkertben vették fel
4/7 anonim válasza:
Ez hülyeség. Ezt honnan vetted?
5/7 anonim válasza:
Az 1. válaszoló vagyok:
Jön nemsokára!
A 'Death of a Unicorn' című film egyik főszereplője lesz, Paul Rudd mellett. A filmet júliusban kezdik forgatni Budapesten.
6/7 A kérdező kommentje:
Na az szuper Akkor majd megyek megsasolom van országbérletem :):):):)
2023. máj. 22. 21:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!