Svájcban tényleg büntetnek ezért?
Figyelt kérdés
Ha valaki behány a buszra, akkor azt megbüntetik valóban?2023. ápr. 23. 09:16
1/6 anonim válasza:
Takarítást simán rávasalhatják, bár ez nem csak svájcban van így....
2/6 anonim válasza:
Ki kell takarítania. Ez tény. Ezt Mo.-n is bevezethetnék
3/6 anonim válasza:
Magyarországon is, ha feljelentenek.
4/6 anonim válasza:
Igen, büntetnek érte. Jó lenne ha mindenhol így csinálnák.
5/6 anonim válasza:
Egyrészt OK hogy felelősség, stb, másrészt viszont általában nem tehet róla az illető, beteg, stb, ráadásul a borsos menetjegy árában az is benne van hogy tiszta járművet veszek igénybe, tehát már eleve benne van a jármű takaríttatásának költsége. Nem csak hányás, de bármi más kosszal járó baleset is előfordulhat, összetörik a sörösüveg, akár egy hirtelen fékezés miatt. Az esős/saras vagy a téli havas/latyakos időről ne is beszéljünk. Ez is egy kosz. Azzal jár hogy emberek és állatok utaznak a járműveken, nem robotok. Miért lenne olyan speciális eset a hányás? Kicsit lehetnénk együttérzőbbek, elnézőbbek. Még ha alkesz is az illető (az is betegség amúgy), mégsem egy kategória a vandalizmussal, aminél természetes a kártérítési igény.
6/6 anonim válasza:
Ez azért fura , régen elindultam vidékről melóba , közben rosszul lettem, vészjelzőztem le kellett szállnom a buszról . Okádtam 1-2 . Olyan külső telephelyen dolgoztam ahol nem volt teló , 3 óra késéssel kiértem . A szagok miatt a metró sínek közé okádtam , Hévnél is Budakalászon . Kiértem látták hogy tré vagyok, visszafelé egy kukaba hánytam , vizet ittam , az is kijött . Hazafelé a buszon csöves szag plusz befosott szétfingott valaki emiatt a forgórészt teli okádtam . Fain lett volna ha birságolnak .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!