Szerintetek ki lehet szűrni valahogy teljesen az összes nem követett hír oldalt a facebookon?
Figyelt kérdés
Zavar, hogy a chat oldalból egy hulladék, szemét hírportál és társkereső lett.
Nem akarok már itt is hírekkel találkozni.
2023. ápr. 21. 00:46
1/2 anonim válasza:
Én megpróbáltam simán offolni, egy pár hónapig pedig folyamqt tiltogatni is.
Esélytelen. Minden 4. bejegyzés hírdetés, ahogyan megfigyeltem.
2 opció van:
Csak a messenger részét nyitod meg és használod vagy discord-ra váltasz. (ott még nincsen teledobálva reklámmal és senki nem tud csak úgy rád írni. Ha valami szerveren tag vagy ott pedig be tudod állítani, higy ottani tagok ne tudjanak privit írni.)
2/2 anonim válasza:
Ja és azt nem is mondtam, reklámblokkolóval nyomom. Azt is kijátsza a pl említett fb.
A programon már milliós szám áll blokkolt reklámokban. S így is soknak érzem a reklámot, mi lenne program nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!