Hová lett ez a facebook csoport?
Figyelt kérdés
Lassan fél éve, hogy eltűnt/megszűnt egy facebook csoport (Cigányok fenyegető aurával) jókat nevettem a posztokon stb. Valaki nem tudja hogy mi történt a csoporttal?2023. ápr. 20. 22:54
1/2 anonim válasza:
Ez az, hogy az ilyen gúnyos poornep ezen “nevetett” amúgy meg rasszista és letorolték! Van akinek normalis hobbija van, nem ilyeneken nevet! Ideje magadnak normalis elfoglaltságot keresni nem gondolod?!
2/2 A kérdező kommentje:
Nem volt kötelező belépni senkinek aki úgy gondolta, hogy sértő volt mert egy zárt csoportról beszélünk. Meg akkor mellesleg az összes többi 10+ ezer fő egy proli rasszista ezek szerint. Én csak feltettem egy kérdést amire egyből kapom a rasszista jelzőt, nekem semmi bajom azokkal a kissebbségi emberekkel akik normálisan tudnak viselkedni nyílvánosan, nem pedig olyan alják amilyenek a csoportban is témaadók voltak sokszor.
2023. ápr. 21. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!