Szerintetek 17-18 fokban, ha rövidnadrágban vagyok akkor nem lesz semmi bajom?
Attól függ, mennyire vagy edzett, és, hogy mit csinálsz a rövidnadrágban. Elmész kirándulni és hegyet mászni, egész nap mozogsz, hol gyalogolsz, hol kocogsz egy kicsit, de sosem ülsz le, vagy kimész a sarki játszótérre és leülsz a padra kukkolni a gyerekeket?
Attól függ, mennyire vagy edzett, és, hogy mit csinálsz a rövidnadrágban. Elmész kirándulni és hegyet mászni, egész nap mozogsz, hol gyalogolsz, hol kocogsz egy kicsit, de sosem ülsz le, vagy kimész a sarki játszótérre és leülsz a padra kukkolni a gyerekeket?
Én rendszeresen (évek óta) szoktam rövid shortban elsétálni a közeli edzőterembe, még télen is (akkor mondjuk inkább odafutok), hogy ne kelljen cuccot vinnem, hogy ott kelljen ide-oda átöltözni. Csak egy kis kéztörlő van a nyakamban vagy a kezemben, meg a tagságim a zsebemben. Két saroknyi, és még sosem voltam beteg, még télen is izzadtan kijövök és hazaszaladok, amolyan levezetésként még jó is.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!