Hogy lehet becézni az Evelin nevet?
Figyelt kérdés
Nem olyanokra gondolok, hogy Evi, meg Evcsi, mert ezeket én is ismerem. Hanem valami másra.2010. okt. 8. 18:24
1/16 anonim válasza:
Evike, Eli, Elike, Elus, Veli, Velike, Velácska.
2/16 anonim válasza:
engem evelinnek hívnak de én nem igazán szeretem a becézéseit(evi,evcsi)
engem általában eve-nek lin-nek hívnak a nővérem meg evelkének.
amúgy vannak még olyan becézései h veli, vela, velácska de azok nekem nagyon nem tetszenek.
3/16 anonim válasza:
Én a kislányomat Evikének hívom, illetve Evitának:) Ez onnan jött, hogy amikor szülni mentem hallottam Madonna Evita számát és valahogy bennem maradt, így egyszer automatikusan jött, hogy néha így szólítom.
6/16 anonim válasza:
az evelin szexy név...dugnám az evelineket:D
7/16 A kérdező kommentje:
Kösz... utolsó!
2010. okt. 15. 15:15
8/16 anonim válasza:
Én is Evelin vagyok! Én angolosan szeretem úgy hogy Eevy (Ivi), vagy úgy hogy Iv. De személy szerint én szeretem az Evit meg az Evcsit is. Vagy Evu. Vagy esetleg még a Lina XD de azt én már nem használom ezt csak úgy mondom.
9/16 anonim válasza:
Evó, Lina, Linácska, Linus, Linu(ci)
10/16 -evo0616- válasza:
Én is Evelin vagyok. Engem a barátnőm Evo-nak hív. Lehet még: Ev, Lini, Linci. A többit már az előttem levők írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!