Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha nyerek, nagy nyereményt a...

Ha nyerek, nagy nyereményt a szerencsejáték zrt online felületű,vagy akár a sima lottóin, akkor fel tudom venni a nyereményt rendesen? Többi lent

Figyelt kérdés

Bankszámla számmal természetesen rendelkezem, dolgozom stb.

Viszont a lakcímem nem 100os.

Vagyis van állandó bejelentett lakcímem sok sok éve ugyanaz, de sajnos az a ház jelenleg lakhatatlan, de már a mielőtt így történt, már előtte el költöztem onnan több éve, munkalehetőség miatt.

De ahol most lakok több száz kilométerre onnan, albérletben, oda sajnos nem vagyok bejelentve, hiába lakom ott évek óta, a tulaj nem jelent be, ezért a lakcímkártyámon ez a cím nem szerepel, csak az állandó.

Viszont a bank, ahol a szamlám van, már sok éve, ott tudják ezt a címet, és oda érkezik tőlük az esetleges leveleim, ez van megadva értesítési címként, máshol is, illetve a postán utánküldést is igénylek az állandóról erre a lakcímre..

Így vajon felvehetem a több milliós nyereményt? Illetve mennyire megbízható a szerencsejáték online felülete? Köszönöm szépen előre is a válaszokat.

2023. ápr. 13. 17:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért ne vehetnéd fel a nyereményt?

"Illetve mennyire megbízható a szerencsejáték online felülete?"

Ezt hogy érted?

2023. ápr. 13. 17:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Tényleg? Pedig azt hittem, hogy hiába van állandó lakcímem, de mivel életvitel szerűen nem ott élek, hanem a bejelentés nélküli lakcímen, akkor már nem vehetem fel.

Azt úgy értettem, hogy nincs e benne sunyiság,tehát ha van egy 5 találatos szelvényem, akkor nem tűnik e el "véletlenül" a fiókból, mondván, hogy nem nyertem, hisz akkor még bizonyíték se lenne rá, hogy nyertem, mivel papírom,igazoló szelvényem nincs.

2023. ápr. 13. 23:23
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Szelvényszámot rögzíti a rendszer az oldalon mikor játszol,nem tud eltűnni semmi.
2023. ápr. 14. 00:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, hogy az országon belül hol a lakcímed.
2023. ápr. 14. 05:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem.Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2023. ápr. 14. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!