Létezik olyan, hogy temetésszervező?
Figyelt kérdés
Ha létezik esküvőszervező, talán létezhet temetésszervező is, hiszen nagyon sok olyan ember lehet, akinek szüksége van egy ilyen emberre, aki a szerettének a temetését elintézi ezekben a nehéz időkben.2023. ápr. 11. 14:15
1/8 anonim válasza:
Úgy hívják, hogy halottas szolgálat.
2/8 anonim 

válasza:

Kegyeleti szolgáltatás a neve. Sajnos sok a hiéna a maszekok között. Érdemes a temetőirodában intézni ezeket.
Hogy neked mennyire jönne be, mint vállalkozó, nem tudni.
3/8 anonim 

válasza:

Nem, nem úgy hívják.
Nézd kérdező, ha üzleti alapon akarod végezni, akkor csináld jobban, mint mások. Pl. becsületesen. Ez nem olyan terület, ahol az elégedett ügyfelek hírét viszik a mesternek, a szélhámos meg olyan oldalaktól függ, mint a joszaki.hu. Ott csak rosszat találsz.
4/8 anonim 

válasza:

Persze, rengeteg temetkezési cég létezik.
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy pl.: van egy ember, aki intézi a halottnak a ruhát, amibe eltemetik, kiválasztja a koporsót, koszorút, rendezi a temetést, kifizeti a papot, az ásó embereket és ő egy személyben elintéz mindent, csak neki kell odaadni a pénzt és megy minden magától, a hozzátartozónak nem kell ezzel foglalkoznia.
2023. ápr. 19. 21:43
6/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha nekem meghalna egy közeli hozzátartozóm, nem lenne lelki erőm még koporsókat válogatni, mint valami ruhaüzletben.
2023. ápr. 19. 21:45
7/8 anonim 

válasza:

Igen, szerintem vannak temetkezési cégek, amit mindent intéznek, de nem olcsó.
8/8 anonim 

válasza:

Mindent intéznek, de neked kell döntened. Temetőirodában megtalálod ezt a szolgáltatást.
A többi döntően hiéna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!