Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne jó képet...

Hogyan lehetne jó képet csinálni magamról?

Figyelt kérdés
Nem magamat akarom megváltoztatni (mert alapjában véve szerintem nem olyan vészes az arcom)ezt csak ezért írom mert voltak már más emberektől ilyen kérdések de mindenki felháborodott h a kérdező meg akarja változtatni magát de mindig nézek pózokat is pinterestről de a végén rondák lesznek de nem értem miért mert van egy-két olyan képem is amin jól nézek ki

2023. ápr. 10. 10:29
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Azt mondják, az intelligencia látszik. Arra kéne törekedned. Ez az egyben merőkanállal odavágott szózat ez még messze van attól.
2023. ápr. 10. 10:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van olyan ismerősöd, aki hobbiból fotózik profi géppel, őt kérd meg. Fontos a megfelelő megvilágítás, póz. Ha lány vagy, finom smink, ha fiú, egy kis púder akkor is jól jöhet, ha pl fénylik az orrod. Olyan ruhát viselj, amiben jól érzed magad, és mások szerint is jól áll.
2023. ápr. 10. 11:20
 3/4 A kérdező kommentje:
#1 ember én fotózáshoz kértem tanácsot nem ilyen "én jobban tudom mert én vagyok az okosabbik" cuccot és ha nem tudsz a kérdésre válaszolni akkor én a helyedben meg sem szólalnék
2023. ápr. 10. 13:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Fesleges nyűg beleállnod a nemtetsző kommentbe.

Persze, hogy nem lesz olyan a képed, mint a pl pinteresten látott pózolónak.

Miért?

Mert mások vagyunk a magasságtól az alkatig, arcig mindenben.

S annak megfelelően kell beállítani mindent.

Kinek mi a szép? Lehet neked a félprofilod tetszik, de valaki szemből gondolja ezt rólad stb.

No és arcvonások, ki mit akar látni, kiemelni.

Mindezekhez társulnak még:

-időjárás, természetes fény s annak erőssége, állása, iránya

Egy egy felhő elhaladtával is más kamerabeállítás szükséges.

Mesterséges fények, fényvisszaverők. Softbox és társai.

Modell, fényforrások és kamera irányai, nézetei (melyik irányból, milyen magasságból, milyen szögben) beállítása

No és maga a kamera beállításai. ISO... stb.

Már napjaink telefonjain is van ezek beállításaira lehetőség.

Előtte nézz pár fényképezéssel kapcsolatos alap oktatást. Magyarul is vannak már.

Mindemellett: önmagad előnyös oldalait találd meg és ne másokhoz hasonlítgasd magad.

Pinteresten, youtube-n pedig fénybeállításokat szépen lerajzolják, videózzák, fotózzák.

Érdemes mindezekkel kísérletezni.

Pl jómagam simán elkísérletezgetek órákat is 1-1 termék befotózásával, beállítgatásaival.

A fotózáson belül se véletlen van több ág.

2023. ápr. 10. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!