Elfogadtam egy kihívást ahol rap szöveget kell írni, viszont mivel tudom, hogyan ír az illető ezért nagyon kamúnak tűnik a szővege, de azt mondja nincs bizonyítékom. Lopta valahonnan?
Itt a "szővege":"Refren: Indulj velem a ritmusban, ne törődj az idővel, lépj be a játékba és nézz velem szembe. A szóviccek forró nyomvonalán, a tempó nem fékezhet meg,ám rendszeresen új ütemekbe tol.... Felkapcsolom a mikrofont, beléd rántalak az ütememmel és nem hagyok iszonyú nyugalomra, hagyjad figyelni, ahogy mozogsz, én pedig az újabb és újabb ellenszavana felé tartok, ki ne secpercet sápad csak bennem a rajongás. Az életem egy merész hip-hop vállalkozás, odaszivárogtatnak a flowjak éjszakánként, kimúlnak a megítélt arcok, pedig mi maradni akarunk, a palesztínákért vagy a roma fiatalokért, nekem nincs hozzászólásom. Az égvilágon minden versbe rakom, mert a rap az én létformám, s így is lett: mint molotovkoktél egy roxigában, kezes az első refrénre arcokat súrolnak és üvegszilánkokra zörrentek, látnálak találkozó helyünkön a katona ruhád, észrevéve mindezt ellopom az én pihenőjátszmámban. Aki szebb költő lenne, csak legyen az is, merktém, az élők horda világában és szerintem ez volt a dolgok valódi ereje.
Van még egy: Freestyle
Ülök a padon a város szívében,
Hallom a zene és a zaj zaját körülöttem.
Mindenki rohan, de én csak lassan sétálok,
A gondolataimban teljesen elmerülök.
A múltam emlékei elárasztanak,
De a jövőmre is bízom a vágyakat.
Minden nap új lehetőségeket keresek,
Az élet által elért eredményeket szeretném.
Nem könnyű az élet, de azért küzdök tovább,
Hiszem, hogy a sikerért meg kell dolgozni sokat.
Ha esélyt adnak nekem, nem hagyom ki a lehetőséget,
Mert tudom, hogy a kitartás és az akarat túlél.
Az életem olyan mint egy rap szöveg,
Hol az ütemek és a szavak összemosódik.
De ha csak a szívemet hallgatom,
Aztán majd mindent megtalálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!