Melyik időátállításnak örülnétek jobban?

1-es nem értette meg a kérdést :DDDDD
Akik a télit választják azoktól kérdezném, hogy:
Nyáron 3:55-kor kelne fel a nap júniusban. Az jó lesz szerintetek? Merthogy én felkelek a nappal, megkávézom, iszom 1 pálinkát is fogmosás gyanánt és 4:20-kor neki is tudok állni füvet nyírni. Jó lesz az nektek? :D

Mindegy, csak fejezzük már be ezt az idétlenséget!
Amit este nem égetsz el, azt elégeted hajnalban - és fordítva!
Értelmetlen bohóckodás!

Hát, sajnos... primitív és rossz indulatú emberek között lehet így járni.
Azért én optimista vagyok, hogy az életben jobban viselkednek.

"Hihetetlen, hogy még a semmiből is tudtok vitát formálni;)"
Azért ez nem semmi! Nem véletlenül vitáznak ezen már évek óta a tudósok is. Tényleg rohadtul nem mindegy, hogy te mondjuk 10-kor kelsz, mert úgy van beállítva az életetd, közben meg 3:55-4:20 környékén már felkel a nap. Nyáron meg amikor megszoktuk, hogy este 9-kor még világos van és lehet menni a dolgunkra, akkor már bőven sötét lesz.
De ugye mi az időzóna keleti oldalán vagyunk. Azt is figyelembe kell venni, hogy a nyugazi felén teljesen máshogy kel és nyugszik a nap!
Amig nálunk most 6:05 környékén kel, addig - ugyanabban az időzónában - Madridban 7:50-kor, mert annyival nyugadabbra van.
Szóval rohadtul nem egyszerű sztroi ez. Nem csoda, hogy vitáznak rajta.
"Még mindig jobb, mint lepontozva lenni :-/"
Azt kit érdekel, hogy ki hogyan van pontozva? :D Már rég senkit. Ha csak azért jársz ide, akkor rossz helyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!