A Debreceni Egyetemen az építészmérnökök milyen tervezőprogramot használnak?
Figyelt kérdés
Én az ArchiCAD-et ismerem és ha azt használnak az egyetemen akkor az lenne a kérdésem, hogy hogyan tanítják? Vonalasan vagy profilkezelővel 3D-ben?2023. ápr. 4. 21:24
11/15 anonim válasza:
10: ezt ìrtam én is, több szabadidőt vesz el ez az iparág és cserébe kevesebbet is ad. Ìgy utólag az epìtész-épìtő párosnak a kozelebe se mennék a mostani fejemmel:)
12/15 anonim válasza:
4. Vagyok és építész. Nem tudom, volt már jó pár munkahelyem és sehol sem kellett napi 8 óránál többet dolgozni. Olyan volt, hogy volt lehetőség túlóra pénzért többet dolgozni, de kötelező nem volt. Olyan is volt, hogy a fizetésem egy részével voltam csak bejelentve. Nem maradtam ott sokáig. Nem kell a nem megfelelő feltételeket elfogadni.
Lehet,hogy van területi, meg szakterületi (meg nyilván egyéni tapasztalatban, nem vitatom el tőletek) különbség. Ez Budapest és tervezés amire vonatkozik a tapasztalatom.
13/15 A kérdező kommentje:
#10 Tudom, hogy a 3D alap lenne, de van egy tanárom aki idén végzett az óbudain mesterképzésen és nem tudja használni a profilkezelőt, csak vonalasan tudja az ArchiCAD-et és nem is engedi hogy mi profilkezelőzzünk.
2023. ápr. 13. 21:10
14/15 anonim válasza:
Hű, ez elég hihetetlen, hogy hogy csinálta így végig a képzést... Csak mesterre járt oda? Mert gondolom akkor már nincs külön archicad oktatás, hanem alap, hogy mindenki használja valamennyire. De diploma tervét végképp nem tudom, hogy rakhatta össze. Ahhoz is kellett látvány képeket csinálnia, amihez mindenképp 3d-ben kell modellezni az épületét
15/15 anonim válasza:
Nem engedi? Ráadásul csak nem archicad oktató emellé?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!