Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tegnap este 20:30 körül...

Tegnap este 20:30 körül hallottam egy jó zenét a szegedi Tesco Extrában, angolul volt, gyorsan leírtam belőle néhány részletet, de nem sikerült rátalálni a neten.Shazam ,midomi-val nem akarok kínlódni(próbáltam már) Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2023. márc. 19. 21:41
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Úgy találtam meg hogy mikor véletlenül újra játszották a tescoban előkaptam a telot és video-hang felvételt csináltam, lejátszottam a Shazamnak és egyből megtalálta, nagy volt az öröm!(amikor én énekeltem, akkor nem találta a Shazam:)

Ezt furcsálom hogy nem tetszett, olyan szép a refrénje, nem?

Mondj te is 1-2 neked tetsző zenét

jan. 5. 22:07
 22/22 anonim ***** válasza:

Én is szoktam a tescóban jó zenéket hallani, és én is telefonnal felveszem ilyenkor. Csak azért kérdeztem.

Mindenkinek más az ízlése, kicsi az esélye, hogy két emberé hasonló lenne. Emiatt szomorú is vagyok, mert ritka, akinek hasonló az enyémhez

De lényeg, hogy én is a tescóból szerzek magamnak tetsző zenéket a mai időkből. Ha érdekel, megmutatom

jan. 6. 00:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!