Hogy birok megtanulni jobban rappelni?
Figyelt kérdés
Csak úgy szórakozásból csinálom! Az a baj hogy kifáradok a gyors beszédnél! Van olyan amit siekrült normálisan de ahol sokáig tart ott nem tudok hol venni levegőt! Sub bass monster-t szoktam úgy magamban énekelni pl az utca másik oldala című dalt de kifáradok! Nem tudok olyan gyorsan levegőt venni! Hogy tanuljam meg rendesen?2010. okt. 6. 22:28
1/7 anonim válasza:
gyomorlégzés...menj el a local zenesuliba és a furulyások megtanítanak:D
3/7 A kérdező kommentje:
OK! Te meg a segglyukam mert azt kell kinyalnod
2010. okt. 9. 22:21
4/7 anonim válasza:
Megsúgom neked,hogy az előadók nem egyszerre egybe nyomják föl a számot studioba,ha elfogy a levegő vagy esetleg elrontják,akkor csinálnak kötést,így lesz egybe a dolog.A sorok végére pedig fogy a levegő kicsit,ezért használnak duplázást is :)
5/7 A kérdező kommentje:
milyen duplázást?
nem értem
2011. jún. 5. 18:31
6/7 anonim válasza:
A duplázás azt jelenti,hogy ugye felvettek egy sávot,és a sorok végét megismétlik....
pl hallja az előadó amit fölrappelt legyen most pl ez a sor:
Én nem arról rappelek,hogy én vagyok a toppon.amit nagy betűvel írok,azt ismétli meg:
Én nem arról rappelek,hogy
7/7 anonim válasza:
ÉN VAGYOK A TOPPON bocsi véletlen elnyomtam,oszt elküldte befejezetlenül :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!