Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Shein ról lehet visszaküldeni...

Shein ról lehet visszaküldeni ruhát? Ha igen hol találom meg hogy mennyiért?

Figyelt kérdés
2023. márc. 18. 16:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Lehet, de nem úgy, mint a magyar webshopoknál, hogy visszárut kérsz, és pl. elküldenek érte egy futárt.

Return, azaz visszafordítod a csomagot, és utána

Neked magadnak kell becsomagolnod és csomagként feladnod Kínába. Több tízezres árunál megérheti, de egy néhány ezres ruhánál biztos, hogy nem jössz ki jól anyagilag.

2023. márc. 24. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Kiegészítem: a Magyar Posta honlapján, vagy futárszolgálatok honlapján nézd meg, mennyibe kerül oda egy csomag.

Plusz lépj be facebook-on Shein magyar csoportjába, sokan írtak ki már kérdést erről, ott mindent megtalálsz, nem is kell kiírnod századjára, keresni is lehet a csoportban.

2023. márc. 24. 19:36
 3/3 anonim válasza:

Hát egyik hozzászólás sem nyert.

A Shein oldalán kell elindítani a visszaküldési folyamatot Return item, ezt kell megkeresni. Erre katt, és végig vezet a teljes visszaküldési folyamaton. Kiválasztod a végén hogy milyen módon kívánod feladni. Mpl csomagautomata a legcélszerűbb. Aztán azt is kérdezi, hova kívánod visszautalni a pénzt. Aztan legeneralja neked a csomagfeladási kódot, matricát ami ki kell nyomtatni, ráragasztod a csomagra. A kóddal meg nyitod az ajtót és kész. 4,5 euro a csomag feladás, ennyit vonnak le.

De csak kézhez vételtől

számított 30 napon belül

lehet vissza küldeni. És minden terméket az eredeti vonalkódos shein tasakjában,amiben jött.

Én két zacskót sajnos kidobtam, mire úgy döntöttem visszaküldöm a többit, és azt a kettőt nem tudtam vissza küldeni. De ezt le is írjak az infóban.

2024. márc. 19. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!