Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezt milyen álomnak tudnátok be?

Ezt milyen álomnak tudnátok be?

Figyelt kérdés
Egyre többször tapasztalom, hogy “mikro alvásokba” merülök, és ez alatt olyat álmodok, mintha valóság lenne. Felriadok, elkezdek kiabálni, vagy éppen beszélni az adott álom hatására. Ha ez egyáltalán álom. (Vonaton/egyetemen is megesett már velem, elég kellemetlen volt) kb. 3-5 percre tenném ezt a jelenséget, egyre ijesztőbbé kezd válni, valaki tudja, hogy pontosan mi ez? Mitől vannak ezek és egyebek? Minden választ szívesen fogadok és előre is köszönöm.
2023. márc. 18. 01:48
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Az álmok akkor egyre ijesztőbbek, ha vannak félelmeid és felerősödnek azok benned.

Alapon az álmok a múltat és jelen érzéseidet, lelki állapotodat tükrözik.

Az agy alváskor szelektál, de a benned erősebb dolgokat kivetíti álom formájában.

Tedd rendbe magadat, pl ne képzelj bele sokat, ne misztifikáld túl, mert kihat rád.

Valószínű nem alszol rendesen. (időtartalom, alvási minőség)

Pár álmomat és a reakciómat látnád lehet kiakadnál.

Pl volt horror jellegű, ahol félsötét naplementekor egy kastély udvarának kis házába mentem és a romos, mohás, gazos helyen találtam egy kádban egy nagy BJD babát.

XD én meg csak odamentem, kiemeltem és magammal vittem boldogan, hogy viszem restaurálni, felöltöztetni.

Valóság alapja: szeretem a kasélyokat, kerteket, a naplementét és estét, az akkori szobrászati projektem egy 120 cm baba kivitelezése volt és azt akartam legyek kész vele.

Örültem volna, ha egyben találok egyet.

De pl a legtöbb álmom jó ideje projektek tovább gondolása álomban.

Olyan mintha lecsuknám szemem és csak gondolkodnék, annyi hogy ez álomban folytatódik.

Aztán felkelek és kész fejben a kivitelezés lépésről lépésre, vázlatolok.

A fenti babásat pedig felhasználtam egyik irományomba egy történetszálnak.

Tőled és állapotodtól, helyzetedtől függ miket álmodsz. Ne gondold túl, mert az vetül ki eléd.

2023. márc. 18. 11:29
 2/2 NTBS ***** válasza:
Szakemberhez fordulnék.
2023. márc. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!