Ezt milyen álomnak tudnátok be?

Az álmok akkor egyre ijesztőbbek, ha vannak félelmeid és felerősödnek azok benned.
Alapon az álmok a múltat és jelen érzéseidet, lelki állapotodat tükrözik.
Az agy alváskor szelektál, de a benned erősebb dolgokat kivetíti álom formájában.
Tedd rendbe magadat, pl ne képzelj bele sokat, ne misztifikáld túl, mert kihat rád.
Valószínű nem alszol rendesen. (időtartalom, alvási minőség)
Pár álmomat és a reakciómat látnád lehet kiakadnál.
Pl volt horror jellegű, ahol félsötét naplementekor egy kastély udvarának kis házába mentem és a romos, mohás, gazos helyen találtam egy kádban egy nagy BJD babát.
XD én meg csak odamentem, kiemeltem és magammal vittem boldogan, hogy viszem restaurálni, felöltöztetni.
Valóság alapja: szeretem a kasélyokat, kerteket, a naplementét és estét, az akkori szobrászati projektem egy 120 cm baba kivitelezése volt és azt akartam legyek kész vele.
Örültem volna, ha egyben találok egyet.
De pl a legtöbb álmom jó ideje projektek tovább gondolása álomban.
Olyan mintha lecsuknám szemem és csak gondolkodnék, annyi hogy ez álomban folytatódik.
Aztán felkelek és kész fejben a kivitelezés lépésről lépésre, vázlatolok.
A fenti babásat pedig felhasználtam egyik irományomba egy történetszálnak.
Tőled és állapotodtól, helyzetedtől függ miket álmodsz. Ne gondold túl, mert az vetül ki eléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!