Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mások szerint is jobbak...

Mások szerint is jobbak voltak a retro zenék mint a mostaniak?

Figyelt kérdés
Nem tudom manapság annyira unalmasak ezek a mai slágerek. Főle ha elmégy bulizni nincs is retro csak a techno. Nekem az annyira nem jön be. Ritka az a hel ahol retrot játszanak de ott pedig idősek vannak főként.
2023. márc. 17. 23:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2023. márc. 17. 23:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mit értesz retro alatt. Szeretem a klasszikus rockot is('60-7x). Ezen felül szeretem az alternanív rockot, és a space rock összes formáját. Nem beszélve a pszichedelikus rockról, az is nagy kedvenc.
2023. márc. 17. 23:45
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen a rockra gondoltam. Hanem a klasszikus retro zenéket hiányolom egyes szórakozóhelyekről ez a típikus 80-90es évek zenéi. Azok a legjobbak.
2023. márc. 18. 00:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Nagyon lapos, semmilyenek a mai zenék. Régen sokkal jobbakat írtak.

60-as évektől a 90-es évekig hallgatok zenét, az azután levők közül csak instrumentálisat.

2023. márc. 18. 00:19
 5/12 anonim ***** válasza:
Igazából manapság is vannak nagyon jók, csak jó helyen kell keresni. Ott van például a Carson coma, vagy az Elefánt, esetleg a Csaknekedkislány. De az bizonyos, hogy a régi nagyok felülmúlhatatlanok.
2023. márc. 18. 01:08
 6/12 anonim ***** válasza:

Kinek mi a retro. Manapság már a 2000 körül kiadott zenéket is sokan retronak minősítik.

Igen, voltak jók zenék a 80-as/90-es években, de azért most is vannak. Harry Styles-tól az As it was kifejezetten egyedi dal.

2023. márc. 18. 08:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Vagy Thurston Moore-tól az Ono soul. Ritka gyöngyszem!
2023. márc. 18. 09:20
 8/12 anonim ***** válasza:

Érdekes, én napjainkban is megtalálom a tetszetős, rendes és értelmes zenéket melyek tetszenek.

Igaz, nem a rádión hallgatgatok, keresgélek, ahol meg vannak rekedve és csak pár számot ismételgetnek.

Itt van az internet rengeteg előadóval. A profiktól a jobb amatőrökig. Globális szinten rengeteg zene/szám.

Klasszikustól a modernekig.

Egyszerűen kutatni kell, megtörni az algoritmust, ami "egyénre szab" mindent és buborékot képez.

Svéd, orosz, német, japán, thai, olasz, koreai,... Stb sok mindent hallgatok.

A mulatós és cigány zenéktől rosszúl vagyok.

Azon kívül sok mindent fogyasztok, ami megtetszik.

Zongora számoktól a rockig.

2023. márc. 18. 11:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ui.: sokan megrekednek zenei ízlésben is.
2023. márc. 18. 11:37
 10/12 A kérdező kommentje:
Igen persze vannak mostanság is jó zenék meg lehet találni,de nincs annyi mint a retro. Vagyis nekem a retro valahogy jobban bejön
2023. márc. 18. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!