Hogyan tudok bejutni egy kormányablakba?
Figyelt kérdés
Személyit szeretnêk csináltatni, mert a régi lejár. De a weboldalon egy hétre előremenőleg nem lehet időpontot foglalni sehova. Ilyenkor hogy lehet bejutni? Menjek oda, húzzak egy sorszámot?
Illetve bármelyik kormányablakba be lehet menni, vagy csak budapestibe ha itt lakok?
2023. márc. 12. 16:02
2/7 anonim 

válasza:

Bármelyikbe be lehet menni, bemész, húzol egy sorszámot, aztán a többiekkel együtt megöregszel mire sorra kerülsz, közben az ügyintézők kávézgatnak meg trécselnek.
3/7 anonim 

válasza:

Nem kötelező időpontot foglalni, bármelyikbe mehetsz.
Bár én időpontra mentem, nem volt senki, de kb. 20 percet várattak így is. Szóval meg kell védenem a 2-est.
4/7 anonim 

válasza:

A hozzad tartozo ( kerulet ) okmanyirodaba kell menni, nem kell kormanyablakba. 18 ev alatt ingyenes, utana se draga, par ezer ft.
5/7 anonim 

válasza:

#4: 18 év felett is ingyenes már egy ideje, csak mondom.
6/7 anonim 

válasza:

4.
Jaj ne.. elnezest hogy nem tudtam
7/7 anonim 

válasza:

En kb 15 percet vártam, mire sorra kerültem. Menj nyitásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!