Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek milyenek az állmai?

Kinek milyenek az állmai?

Figyelt kérdés
Nekem nagyritkán olyan hogy elalszok, felébredek és tudom, hogy valamit állmodtam, de nem emlékszem mit. Néha olyan, hogy felébredek és mindenféle képkockák ugranak be, mintha ilyen is lett volna az állmomban. Legtöbbször olyan mintha filmet néznék és szerepelnék benne. Mindenre emlékszek és ésszerű folyamatlánc van benne amit akár filmként is ki lehetne adni.
2023. márc. 8. 16:08
A kérdező szavazást indított:
Filmszerű állmok
Hallvány képkockák
Semmire nem emlékszek
Egyéb
3 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
Valósághűek csak a szagok ízek nem de azért azokat is érzem és elég mozgalmasak van benne dráma sírás poén félelem küzdelem gonosz jó és erotika is.
2023. márc. 8. 16:25
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem is filmszerű és a pszichológusom mondta, hogy tök jó, hogy ilyen filmszerűek az állmaim. Ebből, hogy ezt így megjegyezte arra gondoltam, hogy lehet nem ez az álltalános.
2023. márc. 8. 16:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szexuális töltetűek.
2023. márc. 8. 17:25
 4/5 NTBS ***** válasza:
Nagyon változó.
2023. márc. 8. 18:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is pont így vagyok vele. Van, hogy nem emlékszem semmire, de szakértők szerint minden alvás során álmodunk valamennyit. Van, hogy csak arra emlékszem, hogy sok mindent álmodtam, de egyetlen konkrétumra sem emlékszem. Olyan is van, hogy mikor felébredek, jól emlékszem az álmaimra, de fél-egy óra múlva már alig tudok belőle valamit felidézni. Amikor viszont sok mozzanat megragad és érdekes is az álom, olyankor mindig lejegyzetelem és később bemásolom az álomnaplómba, amit már 2006 óta vezetek. Sokszor olyan kuszák és szürreálisak az álmaim, hogy már az érhető megfogalmazása sem egyszerű. Velem is többször megesett már, hogy egy filmbe csöppentem, mint szereplő. Ráadásul tudtam előre, hogy mi fog történni, mert már láttam a filmet (ami persze a valóságban nem is létezik). Szóval érdekes dolgok ezek... Van itt egy nagyon jó videó az elalvás folyamatáról és az álmodásról. Érdemes megnézni:

https://www.youtube.com/watch?v=3o5cMb74U-g

2023. márc. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!