Mit csináljak sírok a dolgozatok miatt?
Figyelt kérdés
Most itthon vagyok betegen ,de annyira félek a dolgozatoktól hogy most is sírok pedig itthon vagyok az ágyba és nincs semmiféle veszélyhelyzet. De annyira félek hogyha visszamegyek suliba és rossz jegyeket fogok írni. Mit csináljak hogy ne aggódjak ennyire ,mert most is potyognak a könnyeim ahogy ezeket írom. Aki volt már hasonló helyzetben vagy csak tudna tanácsot adni azt kérem hogy segítsen2023. márc. 8. 06:43
1/6 anonim válasza:
Például tanulj rájuk, hogy ne legyen okod félni.
2/6 Kólauborkával válasza:
Én sem értem a problémád, otthon döglesz, ilyenkor elő lehet venni azokat a mágikus borítású krix-kraxokkal telerótt papírtáblákat és tanulmányozni a tartalmukat.
3/6 anonim válasza:
Kérd el a jegyzeteket és tanulj.
4/6 anonim válasza:
Tanulj, és akkor nem lesz miért izgulni, aggódni.
5/6 anonim válasza:
Azért annyiban a kérdező védelmére kelnék, hogy egyetemen már én is láttam 1-2 olyan tanárt, akinek a zh-i előtt sírva fakadtunk, mert vagy olyan kérdéseket tett fel, hogy az mission impossible, vagy olyannal, aki szó szerint randomszám generátorral osztályozott. Ezzel az erővel dobhattunk is volna dobókockával közvetlenül a zh beadása után. Sajnos ilyen is van, ezzel nem lehet mit kezdeni, legfeljebb ha meghúz, következő félévben másnál kell felvenni a tárgyat(már ha tartja más is). Ha csak ő tartja, az cumi. Mondjuk minden egyetemen "hírnevük" van az ilyeneknek, célszerű a csoporttársakkal beszélgetni.
6/6 A kérdező kommentje:
Igazatok van azóta é is lenyugodtan feleslegesen izgultam
2023. márc. 8. 16:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!