Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem megy a tanulás? Mit...

Nem megy a tanulás? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet hogy ebben az évben kerültem 9.osztalyba es nagyon megváltozott minden. Az atlagom 4,8ról 3,8ra romlott. Általánosban igy elég volt ha keveset tanultam es mindig 5öst irtam általában most meg ha tanulok több órát akkor is max 3mast vagy jobb esetben 4est tudok írni. De általában az van hogy nem tanulok, halasztgatom. Egyszerűen lehet lusta vagyok de annyira nem akarom megcsinálni. Olyan érzés mintha minden nehéz lenni, nehéz felkelnem, ennem, felöltöznöm, minden! Sokszor sírok, és vannak elég nyomaszto gondolataim. Ez lehet depresszio?

Mivel nem tanulok naprol napra ezert mindig a masnapi dogakra tanulok es ez igy olyan mint egy ördögi körforgás. Hogyan tudnék ebből kiszabadulni?

2023. márc. 7. 18:58
 1/1 anonim válasza:
12 végén vagyok, most fejezek. Kilencedikben hirtelen nekem is nehéz volt, előtte nyolc évig 5.00 voltam szinte tanulás nélkül, mindent megértettem kb és meg is jegyeztem az óráról. Középsuli elején hirtelen nehéz volt, meg kellett tanulnom tanulni, kitapasztalnom magam. Több féle tanulási stílus, Technika van ami segíthet, keress rájuk. Idővel beleszoksz majd, nekem ahogy teltek az évek úgy lettem egyre jobb, 4.70 4.90 5.00 és idén is úgy fogom fejezni. Két emelt érettségire készülök amire sokat tanulok és ha akkor kilencedikben nem foglalkoztam volna ennyit a számomra helyes technika megtanulásával valószínűleg nem itt tartanék ilyen tempóban. Igazából nem muszáj mindig sokkal előtte tanulni, mi van hogy reggel a barátaimmal órák előtt nézzük át az anyagot reggel, van egy óránk szabadidő az első óra előtt és az aznapi dolgokat bevágjuk. Nem depresszió, csak procrastinating vagy hogy írják, erre is keress rá neten.
2023. ápr. 6. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!