Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Más is csinálja ezt?

Más is csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Van egy dolog amit azt hittem eddig hogy normális és mindenki ezt csinálja, viszont nagyon gyakran teszem ezt és úgy érzem magam tőle hogy fura vagyok.

Mindig becsukom az egyik szemem és amit látok vonalakat össze akarom érinteni, és ha nem sikerül rosszul érzem magam

Gondolok ez alatt pl látok egy házat és megy előtte egy villany vezeték akkor annak muszáj a tető és a ház közötti vonalban elhelyezkednie egyenesen, vízszinzben

És addig mozgatom a fejem míg nem tokéletes

És ezt eddig ösztönösen csináltam de próbálom nem csinálni mert kívülről hülyének néznek hogy fél szemmel mozgatom a fejem aztán random abba hagyom

2023. febr. 27. 23:50
 1/1 Heszter válasza:

esetleg lehet hogy OCD-d van?

amúgy meg mindenkinek vannak fura szokásai, szóval szerintem nincs ezzel baj. Ha valaki hülyének néz ezért, akkor csak ne foglalkozz vele.

2023. márc. 2. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!