Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Iphone 14. Google driveba...

Iphone 14. Google driveba vannak a zenéim. De én szeretném hogy azok a zenék elinduljanak az apple musicba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Vegyél egy rendes telefont.
2023. febr. 24. 23:33
 2/4 anonim ***** válasza:
1-es válaszíró! Le pontoztalak! Mert az iPhone is ugyan olyan rendes telefon, mint bármelyik másik típus. Egyébként meg nekem iPhone 14 Plusom van. És ugyan úgy tudok vele telefonálni! De a kérdező válaszára válaszolva: A google drive-ből nem fogod tudni le játszani a zenéidet. Töltsd le a google driveból számítógépre. Majd a számítógépre telepítsd az Itunes alkalmazást, és az iTunes alkalmazással kell online feltölteni az iPhone 14-re, (Felhőbe) Apple Icloud-ba. Majd eztán az iPhone 14-en a Zene alkalmazást kell megnyitni. És ott is meg kell várni még be szinkronizál. Eztán már tudod is hallgatni saját zenéidet.
2023. febr. 25. 17:54
 3/4 anonim ***** válasza:
48%

"1-es válaszíró! Le pontoztalak! Mert az iPhone is ugyan olyan rendes telefon, mint bármelyik másik típus. Egyébként meg nekem iPhone 14 Plusom van."

Na akkor nem is azért pontoztál le (amit mellesleg magasról leszarok), mert az iphone ugyanolyan rendes telefon mint bármelyik, hanem mert neked is olyan van. Így minden világos! ;)

2023. febr. 25. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Az 1 és 3 (aki talán ugyan az)

Jól mondja,vegyél egy vezetékes telefont mert az a rendes telefon.Neki is az van :D

2023. febr. 26. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!