Szerintetek fogadnak más országokból embereket valamelyik Kpop Entertainment-höz hogyha megtanult koreaiul az az illető aki akar idol lenni?
Figyelt kérdés
2023. febr. 24. 19:15
11/45 anonim válasza:
Tényként kijelentve nem, hacsak nincsenek az illetőnek ázsiai felmenői.
Temérdek olyan cikket, kommentet lehet olvasni, ahol hosszan taglalják, hogy a kínai, japán, thai gyakornokok, illetve idolok mekkora hátrányos megkülönböztetéseket szenvednek el a koreaiakkal szemben. Az SM híres például arról, hogy mennyire kegyetlenül bánt a kínai gyakornokokkal, idolokkal..
Ilyen szinten fontos ebben az iparágban, hogy honnan is jöttél, és milyen felmenőid voltak.
12/45 anonim válasza:
Ore wa, ochinchin ga daisuke nandayo.
13/45 A kérdező kommentje:
#12 én ezt a választ nem értem!
2023. febr. 26. 05:45
14/45 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem ez koreai, de abból is csak egy kicsit tudok!
2023. febr. 26. 05:46
15/45 anonim válasza:
A 12-es válasz japán, nem pedig koreai.
16/45 A kérdező kommentje:
Rendben! Nem tudhattam!
2023. febr. 26. 12:31
17/45 anonim válasza:
Akkor írd is be mondjuk a youtube keresőjébe, aztán pedig a google fordítóba.:D
18/45 A kérdező kommentje:
Azért nem kéne így lecseszni engem csak azért, mert nem tudtam!
2023. febr. 26. 16:24
20/45 A kérdező kommentje:
De amúgy amit írt azt is minek írta? Lefordítottam, de mi értelme annak, hogy kiírta ide?
2023. febr. 26. 16:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!