Az igaz, hogy a Blackpink feloszlik?
Rá szerettem volna egyszer keresni a Blackpink-re, beírtam a nevüket, és kiírta azt, hogy a
„Blackpink feloszlik”! Ezért szeretnék rákérdezni!

#4:
Nem gondolom, hogy bármi rosszat mondtam volna azzal, hogy ha nem akarják meghosszabbítani a szerződést, akkor ez van. Ugyanis tényleg ez van, mert ezt úgy kell értelmezned, hogy nem tehetnek a rajongók ellene semmit. Hisz nem fogod kényszeríteni őket, hogy ugyanmár, hosszabbítsák meg a szerződést, annak ellenére, hogy ők ezt nem szeretnék. A BTS együtt zenél, a Blackpink pedig a jövőben külön szeretné folytatni, ennyi az egész. Ebben semmi rosszindulat nem volt.

Ha megnézed, a legutolsó zenéjük klipje a “Shut Down” olyan, mint egy visszatekintés az elmúlt évekre. Maga a zene is jóval lassabb, mint általánosságban a többi számuk, és lényegében abból áll, hogy újraalkotják az ikonikus pillanataikat régi videókból, amik az szerződésük alatt történtek velük. Az egésznek van egy olyan hangulata, mintha valóban búcsúzófélben lennének, hogy lassan lejár a szerződésük. Lehet, hogy ez az igazság.
… DE az is lehet, hogy szándékos marketingfogás, és ha hosszabbítanak, a visszatérésük is legalább ekkora csattanó lesz.

Kérdező, ne hisztizz, normális válaszokat kaptál.
És ők nem a BTS.
#8:
Tudom, hogy normálisakat kaptam! Tudom, hogy nem a BTS! De egy biztos! Amit én írok azzal ne foglalkozz! Tőled is megkérdezem:Te rossz szándékból írtad ezt? Mert tudod nekem is van érzésem, nem csak neked! Elég hogyha az osztály társammal vagyok össze veszve körülbelül a semmi miatt! Nem akarok most egy idegennel is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!