Megpróbálhatod visszaszerezni a hozzáférést az e-mail-fiókodhoz Ha nem férsz hozzá az e-mail-fiókodhoz, megpróbálhatod a levelezési szolgáltatód segítségét kérni a hozzáférés visszaszerzéséhez. ?
Mi még azt sem értjük hogy mit akarsz, mert annyira értelmetlenül, kapkodva, összeszedetlenül írsz.
Nyugodj meg, fújd ki magad, végy egy mély lélegzetet és próbáld meg nyugodtan, az elejétől kezdve leírni, hogy mégis mi a pék méteres kékeres lapátját szeretnél tőlünk.
Rosszul értelmezed. Azt írja a súgó, hogy ha nem tudsz belépni az e-mail fiókodba, akkor a szolgáltatól esetenként kérhetsz segítséget a helyreállításban. Az e-mail fiókod üzemeltetője a levelezési szolgáltató. Hogy ők milyen helyreállítási módszert használnak, azt az e-mail fiókod "elfelejtettem a jelszavam" menüjét követve látod. Ha ennek az a vége, hogy nem tudsz a fiókba belépni, akkor nem fogod tudni megnyitni az Instagram helyreállítási üzenetét sem, így azt a fiókot sem tudod használni.
Ha nem e-mail címmel regisztráltál, akkor nem is biztos hogy számít ez bármit is az egészben, hiszen nem azzal azonosítják a fiókodat.
Az előző kérdésednél is megkaptad ezt a linket, mégis leragadtál ott, hogy "levelezési szolgáltató".
Miközben neked ez kellene egy bekezdéssel lejjebb:
"Nem tudok belépni az Instagram rendszerébe az e-mail-címem vagy a telefonszámom módosításához
1. Nyisd meg az Instagram alkalmazást, majd koppints legalul az Elfelejtetted a jelszavadat? lehetőségre.
2. Add meg a felhasználónevedet, majd koppints a Tovább gombra.
3. Koppints legalul a Nem tudsz új jelszót beállítani? lehetőségre.
4. Kövesd a képernyőn megjelenő útmutatást az ügyféltámogatási kérés beküldéséhez."
Ha ezzel sem tudsz belépni, annak a fióknak annyi, kizártad magad.
meg adtam rá mentem a tovább gombra de be irtam a felhasználó nevemet de a jelszót
régi telefonszámomra küldték
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!