Van valami új amit szeretnél megtanulni?
Figyelt kérdés
Egy nyelv, egy szakma, mi?2010. okt. 5. 15:09
3/9 anonim válasza:
He, ez nem a humor kategoria. :) En franciaul szeretnek megtanulni, illetve tudasomat novelni a muveszetekben, muveszettortenetben. Kerdezo?
4/9 anonim válasza:
Azt oldalakon keresztül tudnám sorolni. :) Szeretnék megtanulni angolul, felfrissíteni a németet, vágyálmok közt van a spanyol, lengyel, orosz, görög, finn, svéd, portugál... Szeretnék vegyészlaboráns lenni (elvileg jövő szeptembertől kezdem is majd), azután vegyész MSc-re menni. Szeretnék megtanulni jól főzni. :D Szeretnék növényekről tanulni, különleges növényekkel foglalkozni. Van programom a következő 20-30 évre.
5/9 anonim válasza:
Van jó pár dolog de amit a legjobban szeretnék az megtanulni kínaiul (bár ez nem teljesen új mert már tanulok egy kis ideje) meg koreaiul is szeretnék megtanulni és szeretnék még megtanulni jó digitális rajzokat készíteni.
6/9 anonim válasza:
én a siket-néma jelezést akarom megtanulni
7/9 anonim válasza:
Én szeretnék megtanulni hallgatni.
8/9 anonim válasza:
Spanyolul szeretnék megtanulni (bár azt már elkezdtem), mixerkedni is szeretnék még megtanulni, valamit pókerosztónak is.(az utóbbiakhoz már csak tanfolyamot kell találnom)
9/9 anonim válasza:
En szeretnek megtanulni vezetni es ujra szeretnek zongorazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!