Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg ezt?

Hogyan oldjam meg ezt?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy ha gyakorlaton vagyunk, akkor nagyon későn érek haza. (este 17-18 óra kb.) és már semmire nincsen időm. :S Reggel 4:50-kor kelek, mert már 6:00-ra a cég telephelyén kell lenni. Ezzel még nem is lenne gond, csak azzal, hogy nagyon későn érek haza.

És e miatt, hogy későn érek haza, álatlában a kedvem is nagyon *zar. De tényleg, kb. olyan, mint ha depis lennék. Eddig annyiban jó volt, hogy az oktatóm elengedett 12:00-12:30 körül, de múlthét végétől már nem akar, pedig még nem is ingyen kérném ezt.

Azt tudni illik, hogy megszállottan imádok netezni, xboxozni és egyszerűen elkeserít, ha nem tudok mondjuk egy egész délutánt ezekkel eltölteni.

És mielőtt azt mondanátok, hogy ha eljövök, akkor nem tanulom meg, amit kell, akkor már szólok, hogy nem is tanítanak semmit. Sepregetés, lapátolás, takarítás, szóval az ilyen csicska munkákat ránk bízzák. (Ma is pl. esőben kellett egy ideiglenes kerítést összetákolni, had ne mondjam el, milyen tárgyi feltételekkel...:))

Na de nem is ez a lényeg, mert én nekem semmi bajom a munkával, mert megcsinálom, amit kiadnak, nekem csak annyi kérésem lenne, hogy engedjenek el időben. És akkor gyakorolta is és az otthoni dolgaimra is jut elég időm.

Arról meg nem is beszélve, hogy én esti tagozaton érettségizek jövőre, de a gyakorlat miatt alig tudok bejárni a suliba (15:00-tól - 18:00-ig minden nap, kivéve a pénteket). Múlthéten is mentem kemény 1 napot...(a gyakorlat miatt)

Mit tanácsoltok, hogyan tudnám ezt a dolgot megoldani?

2010. okt. 5. 13:39
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!