Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hová tűnt az alsógatya?

Hová tűnt az alsógatya?

Figyelt kérdés
3 hete vettem a páromnak egy alsó nadrágot,oda adtam neki ő rá tette a számítógép asztalra ,azóta se híre se hamva.Már az egész lakást felfogattuk érte?Hol lehet még?Ötletek? Gyerek sem sem tüntethette el, mert a gyerekszobában is néztem.
2010. okt. 5. 10:12
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%

Nem sértésből,de ezt tényleg komolyan gondoltad,hogy valaki itt tudja??:)))

Amugy nézd meg a lehetetlenebb helyeken!Vagy ágy alatt,hűtőbe,gyerek szoba,szennyes,vagy másik ruhákba beletekeredve!!!:)

Amugy aranyos a kérdés!!!!:))))

2010. okt. 5. 10:17
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Számítógép asztal alatt, mögött?
2010. okt. 5. 10:38
 3/17 anonim ***** válasza:
87%
Aranyos! Én is megkérdezlek, hogy esetleg nem tudod hová tűnt a fiam fél papucsa? Egy időbe folyton hurcolta, most meg sehol sincs:-)
2010. okt. 5. 11:15
 4/17 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk már 2 és fél éve eltűnt a kisfiam egyik zoknijának a fél párja, pedig nálunk nem lakik zoknievő manó sem :))))
2010. okt. 5. 11:52
 5/17 anonim ***** válasza:
79%
Lehet felvette a gyerek.:-D
2010. okt. 5. 11:55
 6/17 anonim ***** válasza:
79%
És hol vannak a mi kimosott szárítóról leszedett összehajtogatott párnahuzataink? ....mert a helyén nincs, fogalmam sincs hova raktam (kb 2 hete tűntek el)
2010. okt. 5. 12:18
 7/17 anonim válasza:
79%
Nekünk egyszer a manikűrkészlet tűnt el vagy fél éve már,hogy nem találtuk mikor aztán kellett vennünk egyet mert már mindenkinek félméteres volt a körme.Aztán meg lett leesett a komód mögé pedig esküszöm ott is kerestük.
2010. okt. 5. 12:48
 8/17 anonim válasza:
79%
Esetleg a monitor alatt?
2010. okt. 5. 12:48
 9/17 anonim ***** válasza:
Mi újság megtaláltad már? Kíváncsi vagyok ha előkerül írd meg. :-)
2010. okt. 11. 10:55
 10/17 A kérdező kommentje:
Még nincs sehol,2 hónap múlva költözünk,majd akkor talán előkerül.
2010. okt. 12. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!