Miért van az, hogy a nintendo 64 játékok jól működnek az emulátoron, de az nds játékok nem?
Kitudja. Nyilván függ attól milyen emulator, milyen beállításokkal.
Én SNES meg GBA játékokkal játszottam, mindkettőt másik emulatorral.
Ajánlom Androidra ezt a DS emulátort, ezen szépen futnak:
A DS volt az a dupla képernyős kis kézikonzol nem? Szerintem bonyolultabb lehet a hardvere, vannak konzolok amiket nehezebb emulálni. Pl a Sega Saturn esetében is hasonló volt a helyzet sokáig, míg a vele egyazon generációs PS1-et sokkal könnyebb.
Az én ötletem az, hogy próbálkozz meg másik emulátor programmal vagy másik core-al is a ds-hez. Van ami az egyiken gyengébb és a másikon akár hibátlan.
A másik dolog hogy érdemes a beállításokat is átnézegetni, akár tutorialból. Én Snest és Sega Genesist emulátoroztam legutóbb Retroarchon keresztül, és főleg a Nintendo esetében néha elég sokat számított a beállítás is 1-1 romnál. És persze a core se volt sokszor mindegy hogy melyik játékhoz melyiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!