Kivel lenne Link a legszebb pár?
Zelda hercegnő
Saria
Malon
Navi
Szubjektív dolog ez, de talán Malon, mivel Link csak egy gyerek az erdőből, tehát nem hinném, hogy sok jövője lenne Zeldával. Saria is jó gondolat, viszont ő tulajdonképen a történet szerint egy „halhatatlan”, illetve egyike a 7 bölcsnek. Élethosszukból adódóan nem passzolnánk és csak a másiknak fájdítaná szívét, aki többet él mint a másik =/. Navi, ő pedig a legjobb barátja, nem igazán tudnám, mint barátnőt elképzelni Link mellet, eleve OoT után MM-ben a story szerint maga Navi után eredt, hogy megkeresse miután faképnél hagyta az előző játék végén...
Bárhogy is nézem, szerintem Malon lenne a legalkalmasabb mint élettárs, főleg úgy hogy ős is ember és még kedveli is Linket, nem is beszélve arról, hogy az apja a játékban (ugyan poénból) azt mondta, hogy még hozzá is adná Linkhez Malon-t XD.
Persze én most csak pusztán a játék történetéből indultam ki és próbáltam logikusan enyhe rendezői perspektívából tekinteni a dolgokra, úgy, hogy értelmét nyerje, ami a későbbiekben talán felhasználható is lehetne, mint további szál a story-ban. Szóval nem kell komolyan venni a dolgokat, ezek mind spekulációk, nem szándékoztam senkit se megsérteni a véleményemmel. =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!