Milyen egy átlagos bapi rutinotok?
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi, milyen az átlagos napi rutinotok. Kort és nemet is írjatok légyszi!
Szia! Felkelek és elmegyek mosdóba, közben köszönök annak aki otthon van, ez van 9-10 körül. Aztán vitaminokat veszek be és reggelizek, majd porszívózok, mert nagyon gyorsan koszosodik a padló és ez napi rutin. Ezután ha főz valaki annak besegítek, ha nekem kell akkor én főzök, ha van kaja akkor meg vagy takarítgatok vagy ledőlök tvzni. Délután elmegyek megetetni a szomszéd kutyát ami ránk van bízva, lemegyek a mamámhoz, hazajovok és vagy játszok a legjobb baratommal vagy tvzek, esetleg olvasok estig. Ezután este ledőlök aludni némi telozas után. Nem valami érdekesek a napjaim.
20l
Felkelek,forralok 1L vizet teának,bevágok 4db bundást.Utána felöltözöm,elugrok venni valamit otthonra,majd elmegyek edzeni. Kb el is ment a nap,este nézek egy filmet TV-n vagy PS.
26F
felkelek 5:30, iszok egy pohar vizet, leulok a gephez, megnezem van-e teendom, felkeltem a gyerekeimet, elinditom oket a suliba, kimegyek teszek veszek a haz korul, 9-tol indulnak a meetingjeim, amire fejhallgatoval becsatlakozok, de tovabbra is kinn mozgok. 11-tol dolgozok (IT-s vagyok), kb 15-ig, elmegyek a gyerekekert a suliba, elmegyek veluk fagyizni, itthon teszek veszek, leulok veluk tanulni, adok nekik vacsorat, miutan lefekudtek szexelek az asszonnyal, ha hagyja aztan alszunk.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!