Ezért megadják az egyéni munka rendet?
Sajnos nagyon gyenge az immunrendszerem, és folyamatosan beteg vagyok, ami miatt nagyon sokat hiányzom az iskolából, amit már a tanáraim is megjegyeztek nem egyszer, de betegen csak nem mehetek iskolába.
Jó tanuló vagyok, de tényleg állandóan beteg vagyok, és betegen járok iskolába azért, hogy ne lépjem túl a 250 óra hiányzást.
Itthon megvan minden körülmény hogy a tudjak tanulni.
Szerintem a szüleim is bele egyeznének..
És az anyukám obrustív tüdőbeteg, copd-s,nagyon sokat tudnék neki segíteni itthon, mert egyedül nagyon nehéz neki bevásárolni, takarítani, főzni, mivel mindig befullad, fájnak az ízületei, a mellkasa stb.
De ez most nem fontos.
Szerintetek ezért megadják az egyéni munka rendet vagy inkább ne is próbálkozzak?..
Ilyen kérdésre itt nem lehet válaszolni.
Egyrészt nem tudjuk, hol és mit fogsz dolgozni. Nyilván ha beállsz egy összeszerelő üzembe a szalag mellé, ott nem lesz esélyed kivételezettnek lenni.
Másrészt a munkáltató ritkán hiszi el azt, amit a munkavállaló mond, ha nincs mögötte a megfelelő orvosi papír.
Azt viszont illik már az állásinterjú során közölni, hogy te különleges tartásmódot igényelsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!