Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ezért megadják az egyéni...

Ezért megadják az egyéni munka rendet?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon gyenge az immunrendszerem, és folyamatosan beteg vagyok, ami miatt nagyon sokat hiányzom az iskolából, amit már a tanáraim is megjegyeztek nem egyszer, de betegen csak nem mehetek iskolába.

Jó tanuló vagyok, de tényleg állandóan beteg vagyok, és betegen járok iskolába azért, hogy ne lépjem túl a 250 óra hiányzást.

Itthon megvan minden körülmény hogy a tudjak tanulni.

Szerintem a szüleim is bele egyeznének..

És az anyukám obrustív tüdőbeteg, copd-s,nagyon sokat tudnék neki segíteni itthon, mert egyedül nagyon nehéz neki bevásárolni, takarítani, főzni, mivel mindig befullad, fájnak az ízületei, a mellkasa stb.

De ez most nem fontos.

Szerintetek ezért megadják az egyéni munka rendet vagy inkább ne is próbálkozzak?..

2023. febr. 12. 18:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Másoknak olyan hamar válaszoltok, légyszi segítsetek:(
2023. febr. 12. 18:40
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdésre itt nem lehet válaszolni.

Egyrészt nem tudjuk, hol és mit fogsz dolgozni. Nyilván ha beállsz egy összeszerelő üzembe a szalag mellé, ott nem lesz esélyed kivételezettnek lenni.

Másrészt a munkáltató ritkán hiszi el azt, amit a munkavállaló mond, ha nincs mögötte a megfelelő orvosi papír.

Azt viszont illik már az állásinterjú során közölni, hogy te különleges tartásmódot igényelsz...

2023. febr. 13. 05:45
 3/3 anonim válasza:
egy próbát megér, max visszadobják
2023. márc. 17. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!