Belement a sim kártya helyére egy rízs szem az iphoneomba, mit tegyek?
Figyelt kérdés
még beleejtettene gy ideje a vizbe az iphone 12-őmet és rízsbe tettem hogy kiázzon, ki vettem a sim kártyát is hogy jobban kiszáradjon de belement egy rízs szem és nem tudom mit tegyek?:(2023. febr. 12. 14:13
1/4 anonim válasza:
Rázd ki, vagy piszkáld ki valamivel. Amúgy az nem vízálló telefon?
2/4 A kérdező kommentje:
inkább csepp álló, megpróbáltam kirázni meg piszkálni is, de azt nagyon nem akarom mert megsérthetem belül a telefont
2023. febr. 12. 15:39
3/4 anonim válasza:
Akkor vidd el egy szervizbe, ott majd megoldják.
4/4 anonim válasza:
Ehh, sokaknak nem való elektronika.
Szervízbe dobd be a házi szárítgatás helyett.
Ugyanis ha ki is párolog a víz... Lerakódik a minimális vízkő stb, netán látszólag használható lesz a telefon, nem tudhatod, hol van benne víz maradék.
Simán rövidzárlatot okozhat és kuka az egész.
A szárító anyagoknál pedig hiába ásod bele a kütyüt... Nem lesz gyorsabb.
Zárt dobozban kell lennie, ahol a levegőt is páramentesíti az anyag...
Tanulság: nem viszed folyadék közelébe és nem házi praktikázgatunk.
Ha szerencséd van egy mozdulattal megoldja a szervizes, de az se garantált, hogy törmelék ne maradjon benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!