:( Rossz kedvem van. (? )
Figyelt kérdés
Este van ... esik az eső.. A legjobb barátom nincs fent msn-en és mással meg nem szoktam beszélni. akivel szoktam az is csak a héten egyszer van fent mostanában :(.Anyu meg dolgozik apu meg átment a szomszédba. (vagy a kocsmába...) unatkozom és egyedül érzem magam. már mindjárt sírok olyan érzés :S ='( .
mit tanácsoltok? :( beszélni szeretnék vkivel..
14/L
vagy mivel tudnám ezt megszüntetni? =(
2010. okt. 4. 19:50
2/8 anonim válasza:
Szia nekem is rossz kedvem van:(összetört egy álmom:'(már sírtam, is:$
3/8 anonim válasza:
Küldd el msned priviben, felveszlek, aztán beszélhetünk, ha van kedved. :D
/14L/
4/8 anonim válasza:
Gondolj vmi vidámra,tereld el a gondolataidat,olvass konyvet,ujságot.Nekem ez mindig segit.Tervezzgess h mit akarsz csinálni holnap meg ilyenek!
CSAK POZITIVAN!
22 lány
5/8 anonim válasza:
a vígjáték jó ötlet, vagy olvass vmit.Esetleg lepd meg a családot azzal h főzöl nekik vmit.Hallgass zenét és takarítsd ki a szobádat.Ezek hülyén hangzanak pedig lehet ám élvezni:)Én is ezt szoktam vagy lógok msnen:)Egyébként meg néha jó egyedül lenni.Amikor nem zaklat senki.Élvezd ki h tiéd a ház:)
7/8 A kérdező kommentje:
írtam annak aki kérte. am a zenét már próbáltam. vígjátékot meg most nem adnak :( ami meg van dvd-n azt már láttam :( most apám miatt is idegeskedek =( tuti ,h kocsmába van..
2010. okt. 4. 20:08
8/8 anonim válasza:
annyi féle zene van biztos tudnék olyat küldeni amiröl nemis hallotál:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!