Miért nem bírják elfogadni az emberek, hogy ha valaki azért alszik sokáig, hogy kevesebb kajával ki tudja húzni és ne legyen éhes?
Miért fáj az másnak, hogy valaki úgy kerüli el az éhséget, hogy nem reggel 6-7kor kel, hanem mondjuk csak 11 órakor? Emellett örül az illető, hogy egyáltalán, egy nap tud enni X alkalommal, nem pedig korog a gyomra egész nap.
Nyilván, ha anyagilag helyre jön az illető, megszűnik az efelé alvás. De addig is, próbál így túlélni, és nem szenvedni.

Csak állandóan ezzel jönnek. És úgy érzem, hogy nekik az a jó, ha nem eszek. Nem értik meg,nem fogadják el hogy en olyan vagyok, aki nem szeret éhesnek lenni, meg nem tudja és nem akarja tolerálni. De úgy vannak vele talán, hogy ha ők úgy állnak hozzá a kajához, hát akkor én miért nem állok úgy hozza? Így is idegeskedek napi szinten, lesz e elég kaja vagy sem. Így is jó, hogy ennyi kaja elég, de erre meg akár duplázzam is meg a két evés közti időt.
Emellett én is valami depressziós vagyok, de ettől függetlenül nem akarom megadni másnak az örömöt és az elégedettséget, hogy hagyom magamat éhesnek lenni. Csak nem értem, miért nem bírják elfogadni, miért akarnak-akarnának megváltoztatni.

Szerintem alapvetően a kutyát nem érdekli, mikor kelsz és mennyit eszel, ahogy a székleted állaga vagy a hónaljszőröd hossza sem.
Nem kell senkit ilyen baromságokkal fárasztanod, és akkor nem is fog senki reagálni rá. Na? Milyen terv?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!