Ha jelentkezem munkahelyre elkérik az érettségit és szakma papaírt?
Most érettsegizem, de csak arra megyek,hogy meglegyen nem kell nekem 4 es 5 ös a jelen helyzetben (de lehet később megbánom)
És elvégeztem mellette felnőttképzésben egy mixer szakmát aminek a bizonyítványa sem lett túl jó, viszont sokat fizettem érte és nem akarok még többet rákölteni ha nem nézik meg a munkahelyen a jelentkezéskor,hogy milyenre értékeltek.
Elvileg már csak a tapasztalat számít,nem?
Nem nézik a jegyeket, csak legyen papírod a végzettségedről.
És igen, a tapasztalat fontosabb, mint a papír.
A bizonyítvány azt igazolja, hogy elégségesen elvégezted az adott képesítést és ismered a szakma alapjait. A tapasztalat majd ezután jön, de bemondásra nem sok vagy komoly helyen alkalmaznak embereket, mert ennyi erővel bárki beesik az utcáról és azt mond amit akar.
A kérdést nem értem. Azt írod hogy elvégezted, van bizonyítványod. Mi az a "még több" amit költeni lehetne erre? A papírod megvan, ha valamit kérnek akkor ezt fogják.
A még több alatt azt értettem,hogy jobb jegyért még fizetnem kell.
Volt 5 modul amiben van egy 1-es,kettő 2 és kettő 3-as értékelésem. És ahhoz hogy én ezt kivítsam mindegyiket pl 5-re akkor fizetnem kell még,hogy megírjam a teszteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!