Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Patronos pisztoly vezsélyes...

Patronos pisztoly vezsélyes gyerek játék?

Figyelt kérdés
SOS!
2023. febr. 7. 20:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Rózsapatronos? Igen. Ha fémből van, agyonverhet vele egy kicsi háziállatot.
2023. febr. 7. 21:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Azért egy gázpisztolyt nem neveznék gyerekjátéknak, eléggé fáj, ha szemen találnak vele.
2023. febr. 7. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
2. Az MÁS!
2023. febr. 7. 22:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Vezsélyes. Naygon vezsélyes.
2023. febr. 8. 05:21
 5/5 anonim ***** válasza:

Mekkora a gyerrk..?szerintem az csak akkor veszèlyes ha ugye nincs tisztàban hogy nemegymàt kell vele lôni… èn 7-8èves koromtol

Lègpuskàval jàtszottam.. íjjal

Igaz nem igazi

Bambusznàdbol volt manilla ideg ès nád a vesszô amibe aztàn szöget vagy elköszörült règi kès hegyèt dròtoztam bele

Petàrdával is szòrakoztam

Korbàccsal(ostorral) köveket lôttem

Ès se nekem sem àllatnak nemvolt soha baja..kivève a szarkànak..kàrtevônek szàmított akkoris

Most vagyok 27

Szòval szerintem hogy valami veszèlyes e egy gyereknek azz nevelès megèrtetès kèrdèse…

Ok nyilvàn làngvàgò vagy igazi èles lôfegyver ami visszaüt aZ màr lehet veszèlyesebb de ez mind attol függ szerintem hogy van nevelve ès hogy van megèrtetve a gyerekkel ezek a dolgok veszèlye

Bakker a bringázàs is veszèlyes

Bicòval annyit estem keltem törtem sèrültem hogy mese

De az imènt felsoroltakkal mèg soha

2023. febr. 10. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!