Mi az oka, hogy egyes gyógyászati eljárásokat kifejezetten taszító, undorító hatású képekkel, gyakran férgekkel illusztrálnak?
Figyelt kérdés
Az ember iszonyodik, nem hogy kíváncsivá tenné. Gyomorforgató.2023. febr. 6. 07:51
1/11 anonim válasza:
Pl.? Valamelyik kamu készítményre gondolsz?
4/11 anonim válasza:
Gondolom azokra az elbaltázott reklámokra gondol. :D
Én csak röhögni szoktam rajtuk ha telón látom pl, annyira fail szinten tolják, hogy nem hiszem el, hogy valaki kattint azokra.
A Budapest orvosok felfedezték... meg A Budapest család rájött... kezdés ott van az a legjobb. :D ( i-t nem én hagytam le, gondolom valami google fordítóval csinálják a reklámokat is, vagy simán ip alapján beszúrt városnévvel cinálják )
5/11 anonim válasza:
#4 Gondolom tudós lehetsz. :DDDD
6/11 A kérdező kommentje:
Azokra, amik kéretlenül felugranak, és csak úgy nyüzsögnek illusztrációnak a lárvák, férgek. Nem kattintok rá, de már hányni tud az ember .
2023. febr. 6. 08:44
7/11 A kérdező kommentje:
Egyértelmű, hogy kamureklámok lehetnek. De kifejezetten az érdekelne, miért az undorra hajtanak.
2023. febr. 6. 08:45
8/11 anonim válasza:
Kamuk hát! Ha véletlen rámegy az ember, egy olyan oldalt hoz be, aminek semmi köze a reklámhoz se.
9/11 A kérdező kommentje:
Igen. De ha kamu is, akkor miért nem akarnak kellemes képekkel felhívni a figyelmet?
2023. febr. 6. 09:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!