Vízvezetèkszerelők. Kopogó vagy kattogó vagy csöpögő hangot hallok hónapok óta a wc és fürdő mögötti csöveknèl?Mi lehet a zaj forrása?iszonyú zavaró este
A segítségeteket szeretném kérni.
Egy panel lakásban lakom.
A WC és fürdő mögötti területen, ahol a 10 emeleten végig menő csövek találhatóak, elkezdett egy szerintem csöpögő hangot adni valami... 2-3 hónapja kezdődött először, néha pár napig, akár hétig nem is szoktam hallani, néha pedig minden nap (ez persze függ attól, hogy éppen mennyit tartózkodom otthon).
Az intenzitása pedig valamikor ritka és viszonylag halk, valamikor meg nagyon hangos és gyors ütemű ez a csöpögés jelleg.Vagy kattogó nem is tudom..
Nagyon zavaró már, valamint ha ezt késő este kezdi elalvás előtt csinálni, akkor elég nehezen lehet ettől elaludni.
Segítsetek kérlek, mi lehet ez? Javítható?
Le kell emelni a hátfalat, akkor látni lehet, nálad valamelyik cső ereszt, vagy felülről jön.
Ha felülről jön a csöpögés, azt látni fönt. Akkor szólj a gondnoknak.
Az elméleti lehetősége annak is áll, hogy beázhatott az akna a tető felől.
Próbáld megfigyelni azt is, hogy csapadékos idő után kezdődik-e el ez az egész és csak bizonyos ideig tart, vagy folyamatos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!